topper

A különlegesen tiszta és minőségi alapanyagból készülő  fedőmatracok valóban minden igényt kielégítenek, amit egy fedőmatractól -felületjavítótól- elvárhat az ember. Centiről-centire követi a test minden ívét és hajlatát, egyenletesen eloszlatja az keményebb fekvőfelületek által okozott túlzott nyomáspontokat így tehermentesítve testünk minden matraccal érintkező részét.

Tanács: Fontos! A saját érdekében ne vásároljon olyan emlékezőhab terméket, amelynek származásában nem biztos, amelynek eredetéről,  fajsúlyáról és egyéb a termékhez szorosan tartozó tulajdonságokról nem kap megfelelő és kielégítő felvilágosítást. Memória hab termékeknél -így a fedőmatracoknál is- kerülje az olyan termékeket, amelyek fajsúlya a szakmai normák által elfogadott értékeket nem éri el./ 50 kg/m/ Ne használjon fedőmatracot tönkrement, kifeküdt, szerkezetileg sérült matracon, mert tulajdonságainál fogva a fedőmatrac az elvárt igénynek nem fog megfelelni. A sérült, kigödrösödött matrac tényleges felületi komfortjának kialakítása-megoldása a termék cseréjében rejlik. A kigödrösödött matrac a felületjavító alatt is “gödrös” marad, bár a felülete érzékelhetően lágyabb lesz, ergonómiai szempontból nem fog megfelelő alátámasztást, formakövetést nyújtani.

GOOD DREAM FEDŐMATRAC

Fedőmatracaink tökéletes megoldást nyújtanak a kemény matracok okozta éjszakai forgolódásra. Ha túl keménynek érzi matracát, nem szükséges lecserélnie, csupán egy jó fedőmatracra van szüksége! Kiváló megoldás kinyitható kanapék esetében is!

A fedőmatrac alapanyaga memória hab, mely nyomásra és hőre lágyul, felveszi a rá nehezedő test formáját, tehermentesíti a gerincet és az izmokat, és megakadályozza a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, hatékonyabbá teszi a vérkeringést. Felveszi a test körvonalát, alkalmazkodik a nyomáspontokhoz, és segít a nyugodt és zsibbadás nélküli pihentető alvásban.

Többféle vastagsággal kínáljuk fedőmatracaink.  A 4 cm memória habot tartalmazó fedőmatracot annak ajánljuk, aki érzi, hogy nem az igazi a matraca, hiányolja azt az extra plusz érzést…

Készletről vásárolható még 6 cm vastagságban is,de akár más vastagságban is rendelhető!

Fedőmatrac 4 és 6 cm vastag

extra kényelemet biztosít a már meglévő matracokhoz

megfelelő támaszt nyújt a gerincnek

alkalmazkodik a test körvonalaihoz és a súlytalanság érzetével kényeztet

enyhíti a fájdalmat a vállakban, a gerinc környékén és a csípőtájékon

ellenálló a gombákkal, a baktériumokkal és a poratkákkal szemben

nem vezeti tovább a mozgáshullámokat, így Ön és partnere nem zavarják egymást, ha az ágyban másik oldalukra fordulnak

könnyű és egyszerűen elhelyezhető

topper3

A memóriahab sohasem lesz túl kemény, túl puha vagy túl meleg. Tökéletesen alkalmazkodik a test súlyához és alakjához, valamint annak hőmérsékletéhez. Olyan, mintha emlékezne használója testének egyéni jellemzőire. Ha Ön felkel, a memóriahab visszanyeri eredeti alakját, így mindig olyan, mintha új lenne.