• 1
  • 2

ANATÓMIAI,SZAPPAN FORMÁJÚ ÉS ZSELÉS MEMORY PÁRNA

Az anatómiai párna kiváló formakövetésének köszönhetően tökéletes alátámasztja a nyakat, nyugodt, kényelmes alvást biztosítva Önnek A speciális zselé réteggel ellátott memory párna,kellemes hűs érzetet biztosít pihenéskor. A viszkoelasztikus, hőmérsékletre érzékeny habból álló párna optimális helyzetben tartja gerincét az egész éjszaka folyamán,csökkenti az éjszakai forgolódást, valamint megszünteti az ébredéskor fellépő nyaki fájdalmakat. A párnák minden alvó pozícióhoz alkalmasak.

Huzata lecipzározható, mosógépben 40 fokon mosható

24

PÁRNA memory -vagy más néven emlékezőhab- párnák a kor követelményinek leginkább megfelelő termékek. Ergonómiai kialakításuk lehetővé teszi, hogy a fej- és a nyakrész egyenletesen kerüljön alátámasztásra, eloszlatva ezzel a nyomáspont-különbségeket.

A legtöbb memory kontúrpárna aszimmetrikus kialakítású, tehát egyik oldala magasabb, így a memory kontúrpárnánkat az igényeinknek megfelelően forgathatjuk.A nyaki gerincrész megfelelő alátámasztása elengedhetetlen fontosságú az éjszakai pihenés során. A megfelelően megválasztott magasságú és formájú fejpárna feladata, hogy a matrac és az arcunk közötti távolságot “kihézagolja” úgy, hogy közben a nyaki részt alátámasztva egyenesen tartja és tehermentesíti a nyaki tartóizmokat és a nyaki csigolyákat.

Párnát érdemes tehát minden esetben saját testalkatunkhoz és matracunk keménységéhet igazodva próbálni.Minden anatómiai memory párna antiallergén huzattal készül, ami megakadályozza a háziporatkák megtelepedését és elszaporodását a huzatban, moshatóságának köszönhetően biztosítja a folyamatosan fenntartható higiéniát.